Projekt jelentés

Frissítve: 2018.10.31. 19:17

Mo Dao Zu Shi
5. rész lektorálás alatt
4. rész: kész ✔


Satsuriku no Tenshi
13. rész fordítás alatt
12. rész: kész ✔


Phantom in the Twilight
11-12. rész: kész ✔


Otonari Complex
4-5. fejezet lektorálás alatt
Tisztítás: kész ✔


Builder
17. fejezet fordítás alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Soredemo Sekai wa Utsukushii
4. fejezet szerkesztés alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Jigoku no Enra
6. fejezet lektorálás alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Mouryou no Yurikago
11. fejezet fordítás alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Shinrei Tantei Yakumo
3-4. fejezet szerkesztés alatt
Tisztítás: kész ✔

 

 
Társalgó
 
Cserék

Ide, mint mindenhol máshol XD, azok az oldalak kerülnek ki, akikkel cserét váltottunk, melyet a chatben, vagy e-mailben is lehet kérni! :D

1. Angel-Style Fansub

2. Usagi Team

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2016-10-02
 
Főoldal

2017.01.20. 14:04, Sayou
Kuzu no Honkai 2. rész

Sziasztoook!~ Ugyan még korán van, mivel általában késő este szoktunk frisst hozni, most mégis előbb jelentkezünk, mert végzett az égető program. Ha még nem találtátok ki a címből, a csapat első anime sorozatának, a Kuzu no Honkainak hoztuk el a folytatását, melyben tovább bonyolodnak a szerelmi szálak.
Jó animézést!

Kuzu no Honkai 2. rész
online \\ letöltés

2017.01.19. 15:11, Sayou
Shinrei Tantei Yakumo 1. fejezet

Hii minna-chan! :D Milyen szép délutánunk van, nem? Csak kicsit hűvös. Biztos sokan bent melegednek a számítógép előtt egy forrócsoki vagy tea társaságában. De, hogy fokozzuk a hangulatot, ma ismét egy újdonsággal kedveskedünk nektek, egy mangával, mely a Shinrei Tantei Yakumo címet viseli. Gondolom sokatoknak nagyon is ismerős a sztori, de akiknek még nem volt szerencséjük találkozni ezzel a művel, azoknak is magasan ajánlott, főleg ha szeretitek a detektíves történetet, egy kis természetfelettiséggel megfűszerezve. Akkor hát, itt is van az első fejezet.
Jó olvasást!

Shinrei Tantei Yakumo 1. fejezet
online \\ letöltés

2017.01.15. 23:20, Sayou
Kuzu no Honkai 1. rész

Húh, már lassan másnap van! Kicsit gyorsan telik az idő, nem? Viszont, most egy kicsit másmilyen térre evezünk azzal, hogy egy szezonos animébe kezdünk bele, mely a Kuzu no Honkai címet viseli. Ugyan 18+ a besorolása, és elég keményen lélektani, plusz drámai jelenetekben gazdag, de akit ezek nem rettentenek el, nyugodtan kezdjen bele. Minket megfogott.
Jó videózást!

Kuzu no Honkai 1. rész
online \\ letöltés

2017.01.12. 21:21, Sayou
Címkék: Builder manhwa
Builder 5. fejezet

Yo minna-chan :D Kicsit talán lelassultunk az utóbbi időben, ne haragudjatok, de reméljük azért megértitek. Most például egy Builder fejezetet hoztunk el nektek, ami már tegnap kész volt, csak totálisan elfelejtettük közzé tenni ^^"
Jó olvasást!

Builder 5. fejezet
online \\ letöltés

2017.01.08. 18:03, Sayou
Címkék: namida usagi manga
Namida Usagi 28. fejezet

Hali minna-chan :D Először is, ne haragudjatok, hogy nem nagyon jelentkeztünk mostanában frissel, csakhát a netünk beadta az unalmast, így az elmúlt pár napban totál elszigetelődtünk bármiféle technológiától... DE, sikerült ma végre egy kicsit visszaállítani a wifit, szóval ismét itt vagyunk. Most egy olyan shoujo manga folytatásába kezdtünk, melyet a Black Butterfly Fansub csapatnál kezdtünk még el (lásd az előző bejegyzésben). Ez pedig nem más, mint a Namida Usagi - Seifuku no Kataomoi, melynek már a 28. fejezeténél tartunk. Emellett sikeresen feltöltöttük az eddigi köteteket az olvasónkra, így azok is elérhetőek. Nemsokára a linkek pótlása is befejeződik, szóval kis türelmeteket kérjük. Végül pedig...
Jó olvasást!

Namida Usagi - Seifuku no Kataomoi 28. fejezet
online \\ letöltés

2017.01.05. 22:10, Sayou
Címkék: oldal fansub hír
Projekt kavalkád

Szép estét minna! Nos, ahogy a cím is árulkodik, most nem frisst hoztunk, bár a projektekkel kapcsolatban vannak híreink. Fontosnak véltük, hogy tisztázzuk pár anime/manga helyzetét, így megelőzve az esetleges "támadásokat".

Tudniillik, hogy mind Arisa, mind pedig én, Kikyou, már régóta tevékenykedünk fansubberként. Mielőtt a HnY megszületett volna, a Black Butterfly Fansub csapattagjai voltunk, mely mellesleg azóta megszűnt. Az ott eltöltött idő alatt belekezdtünk több projektbe is, amelyeket most szeretnénk folytatni.

Ilyen helyzetben vannak: Hakuouki movie-k, Persona3 movie-k és a Namida Usagi- Seifuku no Kataomoi manga

Ugyan feltüntettük már a manga/anime részlegen is, hogy melyeket készítettük még az előző csapatnál és melyek frissek, de úgy gondoltuk, a főoldalon is értesítünk titeket, összefoglalva a szituációt.

A lényeg, hogy NEM LOPTUNK, mielőtt bárki félreértené. A készítők mi voltunk, és mi is szeretnénk maradni. Reméljük megértitek és elfogadjátok ezt!

Köszönjük előre is :3

2017.01.05. 00:27, Sayou
Soredemo Sekai wa Utsukushii 2. fejezet

És íme, újra visszatértünk! :D Reméljük tetszett az utolsó kis meglepink nektek, most viszont visszatérünk a mangáinkhoz, és az egyik shoujo-val folytatnánk, a Soredemo 2. fejezetével, melyben Nike és Livi kisebb megpróbáltatás elé kerül. De nem szaporítanám a szót...
Jó olvasást!

Soredemo Sekai wa Utsukushii 2. fejezet
online \\ letöltés

2017.01.01. 16:10, Sayou
Címkék: hakuouki anime
Hakuouki 2. mozifilm - Shikon Soukyuu

Helló minden idetévedőnek :D
Nos, mivel sem karácsonyi, sem újévi pakkot nem kaptatok, így most egy kis "aprósággal" kedveskednénk nektek kiengesztelésképp ^^ Elég régóta dolgoztunk már rajta, sokszor félbeszakadt különböző okokból, de végre, valahára bejelenthetjük, hogy elkészítettük a Hakuouki 2. mozifilmjét, melynek címe Shikon Soukyuu, azaz magyarul az "Azúrkék harci szellem". Pár szóban összefoglalva, ez egy két részes remake mozifilm párocskának a 2. része, tehát az elődje, a Kyoto Ranbu ajánlott még a megnézése előtt :D Az előzmény részt szintén kicsiny csapatunk egyik tagja, Arisa készítette el, csak akkor még a Black Butterfly fansub tagja volt. Ezt az első részt online és letöltési linkkel együtt megtalálhatjátok a befejezett projektek menüpontban :) Nem is szaporítanám tovább a szót, csak annyit még, hogy
Jó szórakozást hozzá!

Hakuouki 2. mozifilm - Shikon Soukyuu
online
\\ letöltés