Projekt jelentés

Frissítve: 2018.10.31. 19:17

Mo Dao Zu Shi
5. rész lektorálás alatt
4. rész: kész ✔


Satsuriku no Tenshi
13. rész fordítás alatt
12. rész: kész ✔


Phantom in the Twilight
11-12. rész: kész ✔


Otonari Complex
4-5. fejezet lektorálás alatt
Tisztítás: kész ✔


Builder
17. fejezet fordítás alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Soredemo Sekai wa Utsukushii
4. fejezet szerkesztés alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Jigoku no Enra
6. fejezet lektorálás alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Mouryou no Yurikago
11. fejezet fordítás alatt
Tisztítás: folyamatban ✘


Shinrei Tantei Yakumo
3-4. fejezet szerkesztés alatt
Tisztítás: kész ✔

 

 
Társalgó
 
Cserék

Ide, mint mindenhol máshol XD, azok az oldalak kerülnek ki, akikkel cserét váltottunk, melyet a chatben, vagy e-mailben is lehet kérni! :D

1. Angel-Style Fansub

2. Usagi Team

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2016-10-02
 
Főoldal

2016.10.31. 15:16, Sayou
Szellemes Halloween egy kis meglepivel!

Rettegésben gazdag napot mindenkinek! Végre eljött a Halloween, ami talán minden belevaló gyerek fantáziáját megmozgatja, és valamiféle csínytevésre, ijesztgetésre sarkallja őket. Remélem mindenkinek jól (vagy inkább borzadályosan? XD) telik a napja... szóval Boldog Halloweent!

Természetesen készültünk egy kis meglepetéssel, ami tényleg megalapozza emme ünnep hangulatát. Egy horror mangáról van szó, mely a Mouryou no Yurikago címet viseli. Én ajánlanám mindenkinek, aki nem hátrál meg egy zombikkal teli hajótól, ahol a túlélők az életükért harcolva, a kijutást keresik. A naturalista megnyilvánulások és a sok vér miatt erősen 18+-os!!
Jó szórakozást!

Mouryou no Yurikago 1. fejezet
online \\ letöltés

2016.10.24. 21:20, Sayou
Címkék: Builder manhwa
Builder 1. fejezet

Sziasztok! Először is elnézést, hogy régóta nem volt újdonság. Ez betudható időhiánynak is, illetve annak, hogy mind Arisa, mind én családi problémákkal küzdünk, így előre láthatólag nem leszünk nagyon aktívak, ami miatt előre is elnézéseteket kérjük. Hogy meddig fog ez az állapot tartani, azt sajnos nem tudjuk... De, addig is hoztunk egy Builder fejezetet, reméljük tetszeni fog.
Jó szórakozást!

Builder 1. fejezet
online \\ letöltés

2016.10.19. 22:04, Sayou
Címkék: S I D
S.I.D. - 0. fejezet

Hali minden kedves idetévedőnek :D Végre valahára meghoztuk a S.I.D. webcomic manhwa nulladik fejezetét, pontosabban prológusát is, az első fejezete pedig már szerkesztés alatt áll, szóval annak release-e is várható lesz a közeljövőben. Addig is, vegye hát kezdetét a kísértetjárta helyszínekkel átszőtt, természetfeletti erők által mozgatott nyomozó sztori.
Jó szórakozást!

 

S.I.D. 0. fejezet
online
\\ letöltés

2016.10.18. 14:24, Sayou
Címkék: builder manhwa
Builder 0. fejezet

Húhh, sikerült fellépnem végre :D Kissé sűrű volt az előző hét, főleg a hétvége, mivel esküvőn voltunk mind a ketten, így nem nagyon volt időnk hozni frisst. Most azonban, egy új projektbe kezdünk bele, mely szintén egy kóreai webcomic manhwa lesz, a Builder címet viselve. Egy kicsit ecchis, kicsit fantasy, illetve elsőre a Sword Art Online ugrott be nekem, de ezt mindenki maga döntse el.
Jó szórakozást!

Builder 0. fejezet
online \\ letöltés

2016.10.12. 22:31, Sayou
Abide in the Wind 1. fejezet

Ismét egy Abide in the Wind fejezettel jövünk, mellyel veszi kezdetét igazán a történet. Sajnálatos módon elég lassan halad ez a projekt a tisztítása miatt, emellett a hossza sem mondható átlagosnak a többi webcomic manhwához képest. De beleadunk mindent, hogy minél gyorsabban jöhessenek ki a chapterek :D Illetve nemsokára elstartol még 2 manhwa, reméljük tetszeni fog!

BREAKING NEWS - kész a mangaolvasó IDEIGLENES verziója, szóval online is elérhetők ezután projektjeink

Abide in the Wind 1. fejezet
online \\ letöltés

2016.10.08. 21:10, Sayou
Abide in the Wind Prológus

Sziasztok! :D Húhh, kissé sokáig tartott rendbeszedni az oldalt, bár még így is maradtak menük üresen... de rajta vagyunk az ügyön ;) Emellett, végre elstartol az egyik projektünk, méghozzá egy webcomic manhwa! Reméljük tetszeni fog a sárkányokkal, varázslatokkal teli történet egy fiatal lány szemszögéből, aki imád sárkányrepülni.
Jó szórakozást!

Abide in the Wind 0. fejezet
online \\ letöltés
 

2016.10.03. 21:29, Sayou
Az Éjszaka Szentjánosbogarai

Íme, elkészültünk az első bejegyzésünkkel, amelyben szeretnénk mindenkit üdvözölni az oldalon! Amint már följebb olvashattátok, egy ikerpár által üzemeltetett fansub oldalon vagytok, mely a Japánban honos animék, mangák fordításával foglalkozik elsősorban. Emellett előfordul, hogy light novelek, kórei manhwák, vagy épp kínai manhuák kerülnek terítékre. Hmm, majd meglátjuk :D Viszont előre szólunk; mivel csak ketten vagyunk, ne várjátok, hogy fénysebességre kapcsolva fogjuk kiadni a fordításokat, éjszakai alvások híján. Reméljük megértitek :) A kinézettel kapcsolatban pedig, még folyamatban van, de amint teljesen elkészülünk vele (mivel a css nem akarja az igazát XD), rögtön neki is látunk a munkának ;)

Sayou

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |